forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Плодови диети
Диета за отслабване с кисело мляко и банан

otslabnae s bananВ днешната статия ще ви представим една не само полезна диета с която ще може да постигнете отслабване с 2 килограма само за 5 дена, но самата диета за разлика от останалите е много вкусна. Тази диета се спазва лесно и бързо става любима диета на много жени и мъже.

 
Диета с ябълки и круши
dieta s qbylkiДиета с ябълки и круши

През есените и зимните месеци няма нищо по-полезно от една диета с есенните плодове каквито са ябълките и крушите. И двата плода са богати на фибри, които ги правят подходящи за по-строги диети, защото наличието на фибри в стомаха води до чувство за ситост и така може да издържим повече време без голямо количество храна. От друга страна ябълките и крушите са богат източник на витамини.
 
Диета с ябълки за корем
qbylkiКорема е една от най-трудните области за отслабване поради тази причина е необходимо съчетанието между подходяща диета за корем и ефективни упражнения за горене на мазнини. Обикновено упражненията за корем са ясни това са кардио упражнения съчетани обикновено с коремни преси за оформяне на красива преса. Проблемна е диетата за корем и обикновено много хора си мислят, че само с упражнения бързо и ефективно ще оформят коремна преса или т.нар. плосък корем.
 
Диета със сини сливи
сини сливиСини сливи

През есента се наблюдава оскъдица на плодове по нашите ширини, поради тази причина трябва максимално да се възползваме от това, което ни дава природата. Диетата със сини сливи е един прекрасен начин да наваксаме с витамините и да подобрим килограмите си. За 3 дневна диета със сливи може да свалим около 2 килограма.
 
Отслабване с круши
krushi dietaПрез есента един от най-сладките плодове това е крушата. Въпреки, че съдържанието на захар в нея е високо крушата е един много подходящ плод за прочистване на организма от токсини и отслабване с 1-2 килограма за няколко дена.
 
Диета с ягоди за гладници
 qgodiЕто, че вече на пазара ягодите по-поевтиняват, а съвсем скоро и домашните ще узреят и ще станат годни за консумация. Както всички знаем ягодите не траят много дълго и имаме само около 2-3 седмици за да си направим една хубава диета с ягоди.
 
Ябълкова диета

qbalki dietiАко искате да сте във форма тогава добре е да сте на ябълкова диета поне един път месечно. Причината да предпочетете ябълкова диета пред всички останали е това, че ябълките са ценен плод, в който се срещат всички необходими за организма вещества без мазнини обаче. Идеален плод за диета която ще ви държи във форма и ще ви поддържа килограмите. Ябълките са богати на витамини и минерали, а не е и за подценяване съдържанието на фолиева киселина, захар и пектин в ябълката.

 
« НачалоПредишна123СледващаКрай »

Страница 2 от 3

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване