forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Здравословни диети
Диета с доматен сок

sok ot domateДнеска, когато отидем на пазара търсим перфектният домат, голямо колкото женски юмрук и без излишни гънки. Малко хора обаче знаят, че истинският домат някога е било с размерите на ягода. Днеска тези форми са се запазили само в диви представители, които живеят на Канарските острови и Филипините. Останалите видове домати са резултат на селекции обогатяване, а днес дори и жертва на ГМО.

 
Отслабване с вода

vodaЖивота се е зародил във водата, след като го е напуснал от външна среда на живот се превръща във вътрешна. И днес никой не може да живее без вода нито хора, нито животни, нито растения! Ежедневния прием на вода е задължителен за всеки човек само 2-3 дена без прием на вода и човек загива. Нещо обаче което малко хора знаят, че водата е едно много добро средство за отслабване. Ако сте решили да стопите килца няма по-добро средство от това!

 
Отслабване с ябълков оцет
otslabvane qbylkov ocetПрез последната година ябълковия намира все по-голяма популярност като инструмент за отслабване. Приемането на ябълков оцет при определен режим може да помогне на не малко хора за да добият желаната от тях фигура.

Едно голямо предимство на отслабване с ябълков оцет е това, че ябълковия оцет е натурален продукт и няма данни или доказателства, че употребата на ябълков оцет с цел отслабване, води до увреждане на човешкото здраве.
 
Спрете йо-йо ефекта след диета

dieti

Топ 4 Начина да предотвратим  йо-йо ефекта при диета

1. Бърза реакция – ако мислите, че трябва да бъдете постоянно под определена граница, не се притеснявайте, човешкото тяло често се старае да компенсира, като задържа малко повече вода. Ако покачването е в границите до 2-3 килограма не се притеснявайте, но ако го превиши вземете бързи мерки за намаляване на теглото за да не се окажете скоро отново в начална позиция.

 
« НачалоПредишна123СледващаКрай »

Страница 3 от 3

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване