forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диети за бързо отслабване
Отслабване с кисело мляко

mlqkoОтслабване с кисело мляко
Киселото мляко е известно на хората от дълги години като една от най-полезни храни, които удължават живота и пазят крехкото човешко здраве. Качественото кисело мляко спомага за правилното функциониране на храносмилателния тракт и намалява тежестта в корема. Освен изключително полезна на здравето, киселото мляко е изключително и полезно за нашата фигура. Много жени преминават на т.нар. млечни диети. В основата на тези диети за отслабване и поддържане на фигурата стоят млечни продукти с ниско съдържание на мазнини (ниско маслени кисели и пресни млека, обезмаслено сирене и извара). Също така обаче е вярно, че с помощта на киселото мляко може да се направи три дневна диета за отслабване, при което да се намали теглото с около 2 килограма и най-важното да се намали подуването на корема!

 
Кофеин за отслабване
kofeinМного често търсим едно или друго средство с помощта на което да постигнем отслабване с килограм, два, а в някои случай някои от нас искат да отслабнат със завидните 5 килограма. В тази статия ще си поговорим за кофеина, като средство за отслабване и дали има ефект и какво да очакваме от него. Предимства и недостатъци както  и източници на кофеин.
 
Плодова диета за дами

plodova dietaИма много противоречиви мнения по въпроса дали плодовете са сред разрешените  храни по време на диетите по време на отслабване. Причина плодовете да бъдат отхвърляни от диетите е съдържанието на фруктоза в тях, която се превръща в мазнини в организма. Но повечето експерти твърдят, че няма нищо лошо в консумирането на плодове по време на диетата.

 
Диета за отслабване през месец юни
диета юниПрез месец юни е задължително да започнем да мислим как да се отървем от излишните килограми, ако искаме да изглеждаме добре в бански на плажа. Много характерно е че през този месец около 60% от жените задължително преминават през дита за отслабване. Ако и вие сте от тези 60% жени нека да ви предложим една примерна диета за отслабване, с която вярваме, че ще постигнете добри резултати.
 
Отслабване с ябълков оцет и мед
qbylkov ocet otslabvaneМного хора се опитват да постигнат отслабване с различни хранителни добавки с различни хапчета за отслабване и прочие, без да знаят, че истинската тайна на красивото тяло не се крие в тези уж „магически” хапчета, а в тяхната кухня.
 
Отслабване с японско чудо

dietaСилно нашумялата диета за  бързо отслабване  - Японско чудо, завладя ума на редица дами в България, през последните четири години. Причината за нейната известност е че диетата със сигурност постига добри резултати в областта на загуба на килограми.    

 
Отслабване с канела за 7 дни
отслабване с канелаКанелата е широко използван продукт в много отрасли - козметика, хранително-вкусова дори и в козметиката. Много домашни маски за коса и маски за лице добавят в съставките си нежния и ароматен канелен аромат. Но малко от жените знаят че с канела се отслабва. По въпроса отслабване с канела има много различни гледни точки.
 
« НачалоПредишна123СледващаКрай »

Страница 1 от 3

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване