forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Здравословни храни
Ябълков оцет за отслабване и здраве
Здравословни храни
ябълков оцетПрез последните десетина години в България широко навлезе използването на ябълков оцет за справянето на различни проблеми. Ябълковия оцет е евтина суровина, която така или иначе се намира в домашните кухни на повечето домакини. Освен за овкусяване на салати, ябълковия оцет ни помага да се справяме с някои често срещани заболявания, като се започне от наднорменото тегло и се стигне до високата кръвна захар.
 
Храни източник на желязо
Здравословни храни
храни богати на желязоЖелязото е важен елемент за човешкото здраве, намаляването на съдържанието в кръвта води до заболяването желязодефицитна анемия. Причината за възникването на това забелязване е че при ниско съдържание на желязото в хемоглобина в резултат на това количеството кислород пренасян с кръвта се намаля, а това от своя страна води до ефекта на доминото и повлияване на всички останали системи на организма.
 
Спанак полезен и вкусен
Здравословни храни
полезни храниСпанак полезен и вкусен
В началото на пролетта спанака е един чудесен продукт, който може да се хапва от малки и големи. Този тревист хранителен продукт е не само вкусен, но и много полезен за здравето. Доказано е че ако всяка пролет седмично изяждаме по 65гр. спанак зрението ни ще остане бистро до дълбоки старини. И това не е измислен факт или бабини дивотии учените установяват, че това свойство на спанака се дължи поради съдържанието на лутеин.
 
Как да отслабна
Здравословни храни
OTSLABVANEЧесто гледаме по телевизията красивите тела на артистите, които са се превърнали в наши идоли и всички искаме да приличаме на тях – да имаме бели зъби, да имаме буйни коси и не на последно да имаме стройни тела.

Но как да постигнем това
Ако имате проблем с килограмите има няколко възможни варианта, но най-често се използват диети и упражнения.
 
Прясно мляко за здраве, ама какво мляко
Здравословни храни
prqsno mlqkoМлякото е един от здравословните продукти, който се препоръчва за млади и стари. Млечните продукти са ценен източник на калций който заздравява кожата, магнезий който помага за възстановяването на мускулите и не на последно място млякото е ценен източник на протеини, но защо тогава има толкова голямо разнообрази от различни видове млека и всяко едно с различна масленост какво е това и кое от тези млека да изберете, ще научите ако прочетете цялата статия.
 
« НачалоПредишна1234СледващаКрай »

Страница 2 от 4

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване