forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Малки тайни за плоско коремче
koremПрез 21 век е модерно да си слаб с добре оформена коремна преса. Това налага повечето дами и господата разбира се да полагат редовни грижи за фигурата си.  Поддържането на тялото в добра форма обаче е изключително сложна задача и съчетава в себе си нуждата от спазването на определен хранителен режим и физически упражнения. В тази статия ще се опитаме да ви споделим няколко малки тайни за така нареченото екстремно отслабване. Тези правила се прилагат тогава когато е нужно да влезнете в рокля която ви е утесняла или любимите ви панталонки.

Ограничете газираните напитки

Газираните напитки са враг №1 на красивото тяло, ако искате да постигнете трайно отслабване е добре да откажете всички газирани напитки. Те са източник на захари, освен това газираното подува червата и изглеждате винаги подути. Един малко известен факт е, че газираните напитки стимулират отделяне на газове, което е неприятно особено за една дама.

Тестото, хляба и тестените изделия

Подържаното на красива коремна преса изисква ежедневни грижи. Тестените изделия са богат източник на въглехидрати и излишни калории. Особено опасни са топлите закуски, които човек ги яде на един дъх и не се усеща как още от рано сутринта е приел нужните му калории за целия ден.  Тестените изделия стимулират образуването на подкожни мазнини (те изобилстват в коремната област, дупето и бедрата) и освен че ни правят пухкави, подкожните мазнини са основната причина за поява на целулита.

Консумирайте летни плодове

Плодовете са чудесен източник на енергия (съдържат плодова захар, която се различава от бялата кристална захар). Плодовете както и зеленчуците са източници на фибри, фибрите намаляват чувството за апетит. Отделно от това повечето плодове пречистват храносмилателният тракт. Още една малка тайна която ще ви споделим, че похапването на зрелите плодове може да намали до 1см. от талията само за няколко час. Това е полезно, когато е нужно да се поберете във отеснялата ви рокля.

Ако искате да имате целогодишно хубав корем освен да спазвате специален хранителен режим ще е нужно и да направите малко (а в някои случай и повечко) коремни преси. Запомнете, кормените преси оформят красивата коремна преса, но не топлят мазнините в областта на корема, кардио упражненията са вашия верен помощник срещу килограмите.
 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване