forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Перфектни на плажа с бански
момичета по банскиПерфектни на плажа с бански
Доказано е че почти всяка втора жена на възраст между 20 – 30 годишна възраст се притеснява да носи свободно бански на плажа. Около 70% от момичетата споделят, че това се дължи преди всичко, защото мислят, че имат несъвършено тяло.

Обикновено най-проблемните области, когато носим бански са корема, паласките, дупето и бедрата. Почти 1/3 от жените предпочитат да носят шалове или рокли на плажа вместо да се отпуснат и да се насладят на почивката си. Ако и вие сте сред тези жени, които се притесняват от фигурата си в бански ще ви предложим няколко упражнения, които да ви помогнат да стегнете тялото си до морето!

Всичко започва с коремни преси
Основно упражнение, което да стегне корема и да му върне приятният вид това са коремните преси. Започнете с тях всяка ваша тренировка. Знам, че е трудно и може би поне 50% от вас вече се отказват, но тези 50% от вас, които останат след 30 дена ще видят тялото си по-различен начин в бански.

Може да правите различни видове коремни преси, така да натоварвате по различен начин коремния мускул. Пълното изправяне е добро, но натоварва значително кръста, частичните коремни преси имат по-локално стягащо действие и водят до по-малка умора.

Скачане на въже в къщи пътя към красивите бедра и дупе
Най-лесния начин да се стегнете без да посещавате фитнес зали това е скачането на въже. Може вашите комшии да не са доволни, но това което ще забележите в огледалото скоро ще си заслужава всяка една мъка. Скачайте колкото се може повече на въже. Това ще ви позволи да горите повече калории. Скачайте докато гледате филм по телевизията, скачайте докато чакате водата на котлона да заври.

Изкачване и слизане по стъпала
Това упражнения напомня много крос тренажора във фитнес залата. Заедно със скачането на въже това упражнение ще ви помогне не само да стегнете тялото но и да свалите някой друг излишен килограм мазнини. Изкачвайте стъпалата със сили колкото имате, а слизайте бързо.

Долната част на корема се оформя от вис
За да стегнете долната част на корема са нужни две неща – кардио упражнения и лост. Ако скачането на въже и изкачването на стъпала са ефективни методи за отслабване, то повдигането на краката от лос е най-добрия метод да стегнете долната част на корема. И така намерете лост близък до вашето жилище. Хванете се и започнете да свивате краката нагоре и пускайте бавно.

Спазвайте тази програма поне 30 дена и ще забележите, колко по-добре ще изглеждате във вашите бански. И не на последно място ако искате да имате още по-добри резултати съчетайте тези упражнения за стягане и отслабване с подходяща диета!
 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване