forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Череши в диета за отслабване
chereshi dietaАко спазвате диета за отслабване, през пролетта е добре да заложите на родните плодове. Родните череши са не само вкусен плод, но са и източник на здраве. Високото съдържание на флавоноиди ги прави перфектно средство за защита от пролетен грип, а високите нива на витамини ги правят верен приятел в борбата с пролетната умора.

Черешите съдържат и сравнително високи нива мелатонина. Това е хормон, който подобрява съня и спомага на мускулите да релаксират и да се възстановяват по-бързо. Това прави консумацията на череши изключително полезна за всяка жена, която е решила да постигне отслабване не само с диета, но и с упражнения за отслабване.

Черешите са източник на красота. Високите нива на магнезий и цинк спомагат за здрави нокти и коса.  Желязото през пролетните месеци е важно, то подобрява нивата на хемоглобина в кръвта, стабилизира кръвното налягане и предпазва от развитието на анемия. Това е важно, ако сте гладували или избягвате консумацията на месо.

Диета с череши

Черешите съдържат високи нива на въглехидрати около 16 грама в 100 грама пресни череши, като около 12гр. от тях са захари. Това би притеснило много от дамите, които са на ниско въглехидратна диета. Въпреки това черешите са подходящ продукт за диета и особено, ако сте на диета за отслабване. Причината се крие във високите нива на растителни фибри в тях, при зрелите череши фибрите достигат до 3гр. Както при повечето плодове така и при черешите съдържанието на мазнини е много ниско (0.2гр.), съдържанието на протеин също е ниско (около 1.5гр.).

Много често диета с череши се използва за прочистване. В този случай цял ден се ядът череши. Те имат изразено слабително действие, което води до прочистване на целия хранителен тракт.

Препоръчва се добавянето на череши в диети за отслабване в които има умерен прием на въглехидрати и избягването на този сладък плод, когато сте на НВХ диета.
Диета с череши за красива фигура
Хранително съдържание в 100 гр свежи череши

Череши

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване