forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване в корема с упражнения
koremОтслабване в корема с упражнения
При повечето хора, основно депо за съхранение на енергия под формата на мазнини са депата в коремната област, дупето и бедрата. Депото в коремната областта се наблюдава както при мъже така и при жени, при някои хора, мазнини се натрупват и в паласките. В съвременния 21в. красивото тяло изисква да имаш между 5-10% подкожни мазнини, това определя пухкавите коремчета и любовните дръжки като НЕ сексапилни и трябва да се преборите с тях, ако искате да покажете плоско коремче или добре оформени плочки.

Всеки има коремни плочки
Заветните шест плочки на корема е цел, която си я поставят много хора, но малко успяват да изчистят тялото си от мазнини и да ги покажат. На практика физически, всеки има добре развита коремна мускулатура, тя подържа вътрешните органи, но много от нас имат излишни мазнини, които прикриват тези мускули. Единствения начин да ги покажем е като постигнем отслабване!

Упражнения за отслабване

Най-добрите упражнения за отслабване в корема това са упражненията, които учестяват сърдечната дейност, карат ни да дишаме интензивно и да това са упражненията, които ни изморяват най-много.

Преди да посетите фитнес залата за първи път, не си поставяйте големи цели. Отслабването е бавен процес, ако се надявате да смъкнете 10 килограма за седмица това е невъзможно! Много хора си поставят твърде високи цели и още на първата седмица се отказват! Прохождайте с бавни стъпки!

Как да тренирам
Добре е да си съставите график за деня и седмицата. Започнете тренировките със съвсем кратки упражнения. През първата седмица дори може да тренирате само по 15-20 минути. Не изтощавайте тялото, защото ще изразходите гликона в органите и ще усетите рязка умора и глад. Имено мисленето, че колкото повече тренирате, толкова по-бързо ще постигнете резултати, проваля много хора. Тренирайте умно. Важно е фитнеса да стане част от вашия живот. Започнете с 4-5 минутно тичане на пътеката на средна скорост и всяка седмица увеличавайте времето.

Второто упражнение, което е добре да правите веднага след пътеката е карането на велоаргометър. Отново за 10 минути не повече и ако имате сили третото упражнение което трябва да направите е степера.

правете умни тренировки за отслабване. Правете тези упражнения в рамките на 40-50 дни, като постепенно вдигате минутите на пътеката и велоагрометъра.

През първите два-три месеца е ранно за коремни преси, тях започнете да ги правите едва когато достигнете до 20% подкожна мазнина не  и по-рано, защото няма да има ефект. Запомнете коремните преси оформят коремните плочки, а не ги карат да се покажат!

Отслабване в корема

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване