forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за гърди жени
uprajneniq za gyrdiГоляма част от сексапила на една жена в днешно време имат гърдите. При запитване на 300 мъже „Кое е най-важното за вас в женските гърди” 75% отговарят „Да са стегнати”, а на второ място по важност поставят формата на гърдите. Ако искате да имате секси и стегнати гърди е време да се упътите към фитнес залата, а ние ще ви помогнем с правилните упражнения за гърди.

Упражнения за гърди

Добре е през седмицата да си отделите един ден в който да тренирате само гърди. Гърдите са голям мускул и са нужни поне 3 упражнения за да се стегнат и поне 1 упражнение на тренировка за да се оформят.

Упражнения за гърди с дъмбели

С помощта на дъмбели ще се погрижим са средната и горната част на гърдите, по този начин не само ще ги стегнем, но и ще увеличим размерите им? Не ви се вярва? Това може да се постигне като се повиши мускулната маса!

За да започнете първите упражнения за гърди ще ви е нужна и пейка. Като начало вземете дъмбел с 3-4 кг тежест и легнете на хоризонтална пейка. Поставете ръцете в страни,свити в лактите и започнете да избутвате дъмбелите в страни. Това упражнение работи за стягане на средната част на гърдите тя е най-масивна, но се тренира най-лесно.  Добре е да направите 4 серии с по 15 повторения.

Второто упражнение е за горната част на гърдите. Упражнения за горна част на гърдите се правят на пейка от полулег. Тя обикновено има степени на наклона. Гледайте, когато правите тези упражнения за горна част на гърдите пейката да е с малък наклон, иначе товарите рамото. Използвайте пак същите тежести и същите серии.

Трето упражнение за гърди, което може да направите с дъмбели е т.нар. флайст. При него се оформя канала между гърдите, при жените той не е добре очертан, но за да разберете какво точно ще тренирате погледнете мъжете, как между двете гърди има един приятно оформен канал. Той се постига с това упражнение.

Легнете отново на хоризонтална пейка разтворете дъмбелите максимално в страни и след това ги съберете в най-високата точка без да свивате лактите при движението.

Упражнения за гърди на машина

След като сте направили всички базисни упражнения вече може да си позволите да продължите с машините за гърди, използвайте най-леките тежести, защото  тяхна помощ ще дооформите и стегнете гърдите.

Упражнения за гърди

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване