forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за бременни
uprajneniq za bremenniАко вече сте заченали, но искате да не изгубите красивата и стройна фигура е добре да се замислите. По време на бременност е напълно изключено да спазвате каквито  и да е диети за отслабване, също така не всички упражнения са подходящи за бременни жени, тогава как да имаме красиво тяло дори и по време на бременност ?

Упражнения по време на бременността

Може би сте изпитали това уникално чувство на отпуснатост, още първите седмици след забременяването. Това обаче е много вредно. От една страна застоелия начин на живот води до покачване на килограмите, натрупваните мазнини затрудняват функционирането на кръвоносните съдове и в крайна сметка може да се стигне до нежелано и трайно увреждане на кръвоносната система. Единствения начин да се справите с това е чрез упражнения за бременни. Те не само ще ви накарат да не качвате прекалено много излишни килограми, но ще ви разсейват по време на бременността и ще направят раждането ви много по-лесно. Няма да сте изгубили тонуса си и след раждането бързо ще възстановите нормалните си килограми.

Упражнения за бременни 1

Едно от най-добрите упражнения за бременни това е ходенето. Старайте се особено през първия и втория месец да ходите колкото се може повече и по-бързо. Преди време не разбирах силата на ходенето и го смятах като нещо досадно, но с помощта на това обикновено упражнение ще поддържате стегнати бедрата и дупето. Разбира се по-време на големи жеги и студ не се препоръчва да сте навънка!

Упражнения за бременни 2

Друго ефективно упражнение за бременни с помощта на което ще може да имате красива фигура по време на бременността това е карането на колело. Внимавайте с интензивността по време на колоезденето, не е добре да натоварвате организма повече от 140 удара на сърцето в минута, ако това се случи, най-добре е да си починете малко или да намалите скоростта с която изпълнявате упражненията.

Упражнения за бременни жени 3

Всички упражнения за разтягане с лека и средна интензивност са изключително полезни по време на бременността. Те поддържат тонуса на мускулатура и спомагат за раздвижването на ставите, което е важно. При трайно обездвижване се наблюдават схващания и наваляне на течността в ставите, което след време прераства в постоянни болки.

Имайте в предвид, че по време на бременност не е добре да изпълнявате упражнения, които могат да навредят на плодът ви. Такива упражнения, които включват тичане и скачане са изключително не подходящи и ги избягвайте поне до раждането.

Упражнения за бременни

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване