forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за стегнати бедра
uprajneniq za bedraШироко известен факт е, че областта на бедрата е много чувствителна към всяко едно затлъстяване, а това е в сила най-вече за жените. След определен период с намалено внимание осъзнаваме, че бедрата ни са се отпуснали появил се е целулит и се чудим сега какво да направи, стягането на бедрата не е лесно, още по-трудно е да се отслабне в тази област, ето защо решихме да ви покажем как с помощта на упражнения вие може да стегнете бедрата и да се борите ефективно с целулита.

Стегнати бедра - Упражнение 1

Махове с крака назад и нагоре със свити колена
Изходната позиция за започване на това упражнение е с колене върху шалтето (ако нямате може и на пода, но е неприятно), а ръцете са подпрени, чрез цялата подлакътна част също за шалтето разстоянието на двете ръце е точно на равнището на раменете. Започнете изпълнението на това упражнение за стегнати бедра като изтласкате левия крак назад и нагоре, като той остава свит в коленната става. Направете около 15 повторения след това сменете с другия крак.

Стегнати бедра - Упражнение 2

Ножица за стегнати бедра
Според фитнес инструкторите това упражнение е сред най-добрите, които може да правите в домашни условия за да стегнете бедрата и седалищните мускули. Изходна позиция за това упражнение е: Ръцете са опрени в пода, а единия крак е изнесен напред и свит в коляното, а другия крак е изпънат на зад От това положение се прави лек отскок, като ръцете се използват за опора, а целта е да се смени положението на краката. От това упражнение за стегнати бедра е необходимо да направите също поне 15 броя повторения.

Стегнати бедра - Упражнение 3

Разтягане на бедрата
Това упражнение е добре да го оставите за последно, чрез него ще успокоите натоварването на бедрения мускул така, че той да може да релаксира! Изпълнява се като приклекнете  в страни до най-ниската възможна точка, а другия крак е изтегнат в страни. Така пружинирайте леко върху свития крак, после поврете това упражнение за бедра с другия крак.

Упражнения за стегнати бедра

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване