forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване с череши
череши за отслабванеЕдин от символите на топлата пролет това са черешите. По нашите ширини черешите са известни от дълго време. В народната медицина има описани народни лекове приготвени от този вкусен червен плод. Освен като лекове черешите се използват като ценен източник на витамини.

Най-добре е да се консумират тъмно червени и месести череши. Те са богати на витамин C, витамин А и витамини от групата на витамин Б комплекс. Освен витамини всички череши са източник и на минерални вещества сред най-добре застъпените минерали в черешите са: калций, желязо, йод, фосфор и магнезий, черешите съдържат още калий и натрий.

Черешите се препоръчват силно от повечето диетолози и народни лечители. Усилената консумация на череши спомага за прочистването на нервния тракт, намалява чувството за неудобство в корема и спомага за прочистването на организма от токсини в резултат на дълготрайна консумация на месо. Освен за прочистване на организма черешите спомагат и за намаляване на телесното тегло.

Отслабване с череши

Ако сте решили, че искате да постигнете отслабване с череши е добре да имате в предвид, че спазването на тази диета за отслабване е добре да се спазва не повече от 3-4 дни. След края на този период ще сте се отървали от поне един килограм. Ако имате нужда може след 10 дена отново да повторите тази диета.

Диета с череши за отслабване

Както повечето плодове така и черешите не съдържат мазнини, количеството калории в тях е много малко, което ги прави подходящ продукт във всяка диета за отслабване.

Основата на диетата за отслабване с череши се определя спрямо живото тегло. Ако тежите 60 килограма. Трябва да консумирате по 60 грама череши през 30 минути. Ако тежите 65кг. то през 30 минути трябва да консумирате 65гр. череши. През втория ден на гладно след сън може да подсилите организма с мед. Вечер преди лягане може да пиете топла вода, която да подпомогне ефекта на отслабване.

По време на консумацията на череши може да се пие зелен чай или друг билков чай, но не и газирани напитки. Нека отново да ви напомним, че тази диета се спазва максимум 3-4 дена. А повторното подлагане на този хранителен режим може да стане едва след 10 дена!

Отслабване с череши

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване