forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Стегнато дупе за плажа

uprajneniq za stqganeВсяко момиче иска, когато е на плажа да има стегнато дупе, а не отпуснато и пълно с целулит. За да постигнете мечтаното стегнато дупе ще трябва да положите малко усилия. Малко ли казах извинявам се имах в предвид да положите голямо количество усиля.


Ако през последните няколко месеца сте се застояли е време да се раздвижите, най-ефективния начин за стягане на дупето и да го направите по-малко и сексапилно това е с помощта на упражнения за отслабване и стягане на дупето.

В тази статия ще ви представим тренировка от три упражнения за стягане на дупе в домашни условия. Имайте предвид, че тази тренировка е за момичета със леко закръглени дупета, ако имате повечко излишни мазнини в областта на дупето, корема и имате паласки ще са ви нужни по-ефективни методи за отслабване.

Съвет:
Преди да започнете упражненията за стягане и отслабване е добре да направите лека загрявка. Загрявката има цел да подготви мускулите и ставите за натоварване. Добре е да разтегнете мускулите на бедрата и дупето преди да започнете. Правилната загрявка ще ви предпази от травми и контузии.

Упражнения за стягане на дупе 1

Първото упражнение е леко и е за загрявка. За изпълнението му е нужно да заемете първоначална поза легнали по гръб на пода или ако имате домашна фитнес пейка може и на нея. Ръцете са в страни опрени в пода стабилно. Коленете са сгънати, а ходилата са стъпили здраво.

Изпълнението на това упражнение за стягане на дупето е като започнете да повдигате таза в посока на горе и след това го връщате в начално положение. Правилното изпълнение на това упражнение е с бързо повдигане на таза към тавана и бавното му връщане в посока към пода.

Това упражнение натоварва ефективно седалищните мускули и задните мускули на бедрата. От това упражнение за стягане на дупето направете поне 5 серии с по 20 повторения.

Упражнения за стягане на дупе 2

Следващото упражнение от серията упражнения за стягане на дупе е кучешко повдигане на крак. То се изпълнява последователно първо с единия крак после с други. В това упражнение се натоварват  освен мускулите на дупето и тези на бедрата и долната част на корема.

Застанете в кучешка поза (на четири крака) и започнете да повдигате в страни един от краката. Движението се осъществява от тазобедрената става. Направете 15 повторения с единия крак и после още 15 с други. Нека за всеки крак направите по 4 серии.

Упражнения за стягане на дупе 3

упражнения за дупеПоследното упражнение от тази тренировка за дупе в домашни условия е скачане на въже. Добре е да си купите удобно въже, продават се в повечето големи вериги магазини. Подскачането на въже е ефективно упражнение за стягане не само на дупето но на целите крака и корема. Освен, че стягате мускулите на тялото с това упражнение вие реално горите голямо количество калории и може да постигнете ефективно отслабване.

По правило колкото по-дълго скачате на въжето толкова повече калории ще изгорите толкова повече килограми ще свалите.

В началото може да ви е трудно да намерите синхрон между въжето и подскоците, но след време ще видите, че не е толкова трудно и ще свикнете. Постарайте се в началото да имате поне 10 минутни тренировки с въжето.

По този начин изградена тренировката за стягане на дупе в домашни условия отнема не повече  от 30 минути. Постарайте се да я спазвате поне 3 пъти седмично и само след около един месец ще видите първите резултати.

 

Упражнения за стягане на дупе

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване