forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Ябълков оцет за отслабване и здраве
Здравословни храни
ябълков оцетПрез последните десетина години в България широко навлезе използването на ябълков оцет за справянето на различни проблеми. Ябълковия оцет е евтина суровина, която така или иначе се намира в домашните кухни на повечето домакини. Освен за овкусяване на салати, ябълковия оцет ни помага да се справяме с някои често срещани заболявания, като се започне от наднорменото тегло и се стигне до високата кръвна захар.

Ябълков оцет за отслабване

Някои от диетолозите съветват пациентите си сутрин на гладно да се пие малко количество ябълков оцет. Той не само, че убива апетита, но и спомага за почистването на храносмилателният тракт на човека от полепнали микро влакна от мазнини. Само с ябълков оцет обаче не се постига отслабване, той  трябва да бъде комбиниран с добра диета, която да контролира балансирания прием на веществата.

Ябълков оцет при акне

Оцета често се използва за различни видове кожни проблеми един от тях е акнето или т.н. младежки пъпки. За да се справите с тях е нужно веднъж седмично да си правите маска със зелена глина. Може би знаете, че зелената глина детоксикира кожата. В много салони за красота това е една от съставките, която най-често се използва. Приготвянето на самата маска за лице против акне е проста. Към една част от зелената глина се прибавят 3 с.л. оцет от ябълки. Добавя се и малко вода. Сместа се бърка до получаването на каша. Тя се нанася върху лицето и се оставя да изсъхне нужни са около 15 мин. след нанасянето. Отстранете маската и измийте лицето. Ролята на ябълковия оцет в тази маска за лице против акне е да почисти ефективно повърхностния слой на кожата от мъртви клетки. може би знаете, че имено те могат да доведат до запушване на порите и поява на акне.

Ябълков оцет при брадавици и екземи

Различни кожни образования като брадавиците и различни видове екземи могат да бъдат успешно преборени с помощта на ябълков оцет. За целта ще ви е нужно около 50 мл. ябълков оцет, марля за превръзка и листо от орех. Марлята или памука се напояват добре с оцет, отдолу се поставя листото от орех и се завързва здраво, ябълковия оцет преминава през листото от ореха и се обогатява допълнително с цени вещества, които се борят с кожните проблеми.

Ябълков оцет при алергия и ухапвания от насекоми

През пролетните месеци, голяма част от насекомите могат да предизвикат локални обриви или подувания. За да се справите с тях е нужно да поставите малко количество ябълков оцет и отока ще спадне.

Ябълков оцет при дихателни проблеми

Хората със запушени синуси могат да си направят инхалация с помощта на ябълков оцет. За тази цел се смесва 500мл. ябълков оцет към 500мл. вода. Тенджерата се поставя на котлона и се чак водата да започне да кипи. След появата на парите, котлона се намаля, а вие трябва да започнете да вдишвате изпарените пари.

Като цяло ябълковия оцет се оказва едно добро здравословно и козметично средство за борба с редица болести и козметични проблеми. Грехота е да не се възползваме от силите на домашните лечебни средства, а да даваме пари за скъпи средства с недоказан ефект!


Ябълков оцет

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване