forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Спрете йо-йо ефекта след диета

dieti

Топ 4 Начина да предотвратим  йо-йо ефекта при диета

1. Бърза реакция – ако мислите, че трябва да бъдете постоянно под определена граница, не се притеснявайте, човешкото тяло често се старае да компенсира, като задържа малко повече вода. Ако покачването е в границите до 2-3 килограма не се притеснявайте, но ако го превиши вземете бързи мерки за намаляване на теглото за да не се окажете скоро отново в начална позиция.

2. Не чакайте - не чакайте да се върнете на килограмите отпреди да започнете диетата си, за да вземете мерки. Щом видите, че отново започвате да напълнявате моментално вземете мерки като подновите диетата си или се стараете повече във фитнес залата, така ще видите че излишните килограми започват бързо да се стопяват, а вашата фигура остава все така стройна.

3. Планирайте вашите хранения – планирайте например веднъж на ден да си позволите да хапнете от любимата си храна, като по този начин контролирате нейното приемане – веднъж дневно (старайте се да не е най-мазното нещо познато на човека).

4. Премахнете от ежедневието, дома и работното си място храните, които мислите, че могат да ви изкушат да се отдадете на страстта си да похапвате – дори не ги поглеждайте!!!

Ако се хванете, че често проверявате какво има за хапване в хладилника, то използвайте начините описани по-горе, за да се справите с този досаден проблем и да запазите постигнатото с много труд във фитнес и стриктна диета при храненето.

Диета

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване