forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване с лепенки
лепенки за отслабванеЕдна от най-иновативните технологии, които широко се прилагат по целия свят това е лечението на различни заболявания включително и затлъстяването с помощта на лепенките. Основната идея на този вид лечение е, че в лепенките се съдържат различни вещества, който преминават през кожата и попадат в кръвта.

Техниката за лечение с помощта на лепенки, не е нова тя се развива от десетилетия. В България тази технология нашумя покрай лепенките за отказване от цигари. През последните 2 години на пазара в България навлязоха и лепенки за отслабване. Те бързо промениха пазара на предлаганите продукти за отслабване и спечелиха сърцата на жените, защото това е една нова и научно доказана технология с помощта на която се постига отслабване.

Защо се отслабва с лепенки

Както споменахме това не са обикновени лепенки. В тях са вплети микроскопични съставки, най-често екстракти. Високо качествените продукти за отслабване съдържат екстракт от кафяво водорасло. Доказан първенец в световен мащаб в козметичната промишленост.

Кафявото водорасло има уникалната способност да набъбва. От лепенките преминало през кръвта по естествен начин достига до храносмилателната система в досег с вода набъбва, което придава чувство за ситост на жените и мъжете, които използват лепенки за отслабване.

С колко се отслабва

Колко точно килограма ще свалите е строго индивидуално, при някои хора може да бъдат 6-8 килограма, при други може да са само 2кг. Всичко е строго индивидуално и зависи от човешкия организъм и как ще реагира.

Отслабването с лепенки е безвредно, то не нарушава естественото функциониране на организма, не взаимодейства с протеините. Дори е ценен източник на минерали и витамин, които спомагат за красивия външен вид.

Видове лепенки за отслабване

Лично на мен са ми известни следните видове лепенки за отслабване

Китайски пластери – не ви препоръчвам да си купувате от тях. Обикновено се продават на бройка, а цената им е около 1лв. но са много некачествени.

Лепенки за отслабване Холивуд
– за тях разбрах от телевизията. Лично не съм ги пробвала, но това което съм чела по форумите повечето хора използващи този продукт за отслабване не са останали доволни, а имайки предвид и широката реклама по телевизията лично на мен не ми вдъхват доверие.

Slim weight patch – За тези лепенки разбрах в реклама от един сайт. По форумите има противоречиви мнения. За мен са скъпи  и не мога да си ги позволя.

Лепенки Derma V10 – Тези лепенки съм ги пробвала. С тях отслабнах около 6кг. и мога да ви ги препоръчам цената им не е висока, а са ефективни. Засега съм установила 2 сайта, които ги продават ако решите да научите повече за тези лепенки посетете ги:

Derma v10 – 21лв –цената в момента е намалена и не включват доставката (доставката излиза около 5лв.)
Derma v10 – 35лв – безплатна доставка до адрес

Отслабване с лепенки

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване