forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Стягане на бедрата с упражнения
упражнения за стяганеСтягане на бедрата с упражнения
Бедрата са чувствителна част от женското тяло. Оставени дори само за месец без грижа, те започват да се отпускат, да натрупват мазнини или да се образува целулит. Това е недопустимо за нито една жена. За да имаме красиви и стегнати бедра е нужно да полагаме ежеседмични грижи за бедрата.

Упражнения за стягане на бедра
Най-добрия начин с който може да поддържате идеална фигура и стегнати бедра това са упражненията. Не е нужно да се посещава фитнес зала за да се грижите за бедрата. Достатъчно е да имате желание и малко въображение има редица упражнения за стягане на бедрата, които могат да бъдат изпълнявани в домашни условия.

Стягане на бедра упражнение 1

Първото упражнение е повдигане на пръсти. Преди да започнете с него е добре да загреете малко. Хубаво е упражнението да се изпълнява на ступало или праг на врата. Идеята е да стъпите на по-високо с пръстите и да отпуснете назад петите и да се повдигнете максимално нагоре. Това упражнение има слаб, но загряващ ефект върху бедрата. Максималното натоварване се усеща в подбедирацата.

Стягане на бедрата упражнение 2

След като сте преминали през упражнение 1 е време да се захванете с малко по-интензивни упражнения натоварващи и стягащи бедрата. За нуждата на второто упражнение ще ви е нужна пръчка. Добре е да е около 1м. дълга. Застанете изправени с леко разкрачен стоеж. Пръчката е нужно да се намира зад врата хваната с врата, след това клекнете дръжте гърба изправен. Направете като за начало поне 15 клякания и 5 серии. С времето увеличете броя на повторенията, но не и на серията. Това упражнение е наистина много добро за стягане на бедрата.

Стягане на бедрата упражнение 3

Последното от упражненията за стягане на бедра е нужно за прекрасното оформяне на крака. За да го изпълните застанете в начална поза изправен стоеж, след това придвижете единия крак на пред, а други (опорния) приведете от коляното на долу. Направете това упражнение с 15 повторения за всеки крак в 5 серии.

В края на тренировката ще усетите леко напрежение в бедрата, това е нормално. Ако сте напреднали, ще е нужно да увеличите броя на повторенията. Между сериите се правят малко почивки от 30 секунди. А между различните видове упражнения се пие вода и се почивка около 1.30 минути.

Стягане на бедра

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване