forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за дупе
uprajneniq za dupeУпражнения за дупе
Една от най-сексапилните части от женското тяло това е дупето. Поради тази причина дамите не бива да се отпускат и да се надяват, че хубавата им фигура ще се запази вечно. Истината е една, ако искате да имате красиво и стегнато тяло трябва да го уважавате. Сега ще ви представим един режим за стегнато дупе с помощта на който никога няма вашето дупе да увисне или да натрупа целулит.

Упражнения за малко дупе

Размера на дупето по принцип е генетично заложено има жени с по-масивен кокал и такива, които са с по-финт. Без значение към коя група спадате, за да оформите хубаво стегнато дупе ще е нужно малко да се изпотите.

Упражнение за дупе 1

Заемете кучешка поза на пода. След това започнете да повдигате единия крак в страни. Като движението се осъществява от тазобедрената става. Колянната става не се движи. След това повторете упражнението с другия крак. Направете поне 15 повторения от това упражнение за дупе и минимум три серии. Това упражнение стяга задната част на краката и седалищните части.

Упражнение за дупе 2

Стягането на седалищните части е трудна задача, ако имате излишни мазнини ще е нужно да ги стопите това става единствено с кардио упражнения. За целта ще е нужно да намерите стълбище. Започнете да слизате бавно и да се качвате бързо по стъпалата в рамките на поне 10 минути правете това упражнение. Тука много важно е да стъпвате на всяко стъпала без да прескачате!

Упражнение за дупе 3

Третото от групата упражнения за дупе е предназначено за стягане не само на дупето, но и на долната коремна преса. За това е хубаво да го правите винаги в края на тренировката. Нужно е да намерите относително твърдо място на което да се излегнете, най-добре пейка, но не и легло! Ако нямате пейка легнете на пода, но упражнението няма да има толкова добър ефект. Краката висят във въздуха, а сте легнали от началото на гръбнака, започнете да повдигате краката на горе бързо и да ги сваляте възможно по бавно.

Изпълнявайте тези упражнения в рамките на поне четири седмици и ефекта няма да закъснее, ще успеете да стегнете дупето и ще имате едно по-красиво и фино тяло.

Упражнения за дупе

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване