forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Здравословно и диетично хранене
Здравословни храни

fibriСигурно се чудите, дали има начин да намалите вредният холестерол във вашето тяло  и да се радвате на жизненост и свежест – разбира се, че има. Начинът да направите това е чрез хранителен режим (диета), които съдържа голямо количество фибри.


Откъде можете да си набавите фибри?


Разтворими фибри ще откриете в големи дози в редица растителни продукти  - ябълки, овес, ечемик, портокали , грейпфрути и т.н. Разтворимите фибри ще ви помогнат да намалите количеството вреден холестерол в храносмилателната си система, респективно и в кръвта. Разтворимите фибри обаче са полезни най-вече, когато са комбинирани с балансиран хранителен режим, който е намалил до минимум нивото на прием на наситени мазнини.
За да постигнете това е нужно просто да ограничите консумацията си на меса и риби до 150-200 грама на ден и да подбирате ниско маслени млечни продукти.Един доста лесен, но ефективен начин за да увеличите приеманото количество фибри за вашето тяло е като използвате за сос към вашите ястия, продукти произведени от именно богати на фибри продукти.


Например:


 Поръсете овесената си каша с малки топли парченца ябълка или като използвате грейпфрут, когато ви се дояде нещо малко в часовете между основните хранения. Печените ябълки могат да бъдат залети с глазура от канела, кафява захар и сухо овесено брашно. Когато готвите някакъв вид супи можете да добавите и ечемик или моркови.


Здравословно и диетично хранене

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване