forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Ябълкова диета за отслабване
qbylkova dietaЯбълкова диета за отслабване
С наближаването на все по-топлите дни в които се носят все по-къси дрехи, всяка дама трябва да се замисли за своята фигура. Почти 90% от жените искат да отслабнат с поне 1-2 килограма, за да може тялото им да изглежда по-стегнато и по-красиво. Поради тази причина решихме да споделим с вас една диета с ябълки, която не само, че е вкусна и полезна за вашето здраве, но тази ябълкова диета е и за отслабване.

Самата диета не е наше творение тя е открита от френския диетолог Жан Мишел де Венде. Той забелязал странна зависимост между килограмите на неговите пациенти и консумацията на ябълки. Ярък случай е този, че когато се консумира ябълка преди всяко ядене пациентите отслабват.

Ябълкова диета основно правило

Най-важното условие при тази диета е да се консумира една ябълка преди всяко хранене. Нека обаче да ви разясним как действат точно ябълките и защо помагат, когато имате нужда да постигнете отслабване било то с килограм, два или повече. Широко известен факт е, че ябълките съдържат голямо количество фибри. Консумирани 15 минути преди всяко хранене, фибрите в ябълките дават чувство за ситост и вие се храните по-малко. Съответно няма да качвате излишни килограми и дори ще започнете да сваляте килограми.  Възможно е за около месец да постигнете отслабване с около 3-4килограма.

Това е една от основните причини диетата с ябълки да е толкова разпространена и желана от повечето жени и мъже.

Ябълкова диета второ правило

Второто важно правило при спазването на ябълкова диета, това е да консумирате умерено количество плодове, които са разпределени в рамките на от 4 до 6 хранения на ден. Не е нужно да преяждате, важното е да се храните умерено. По време на отделните порции наблегнете на храни богати на протеин и бедни на мазнини и въглехидрати каквито са пилешкото месо, рибата, извара и пр.

Примерена Ябълкова Диета

Закуска
Ябълка
омлет с извара
1 чаша варени овесено брашно

Следобедна закуска
ябълка
мюсли 30% съдържание на плод + 250гр. кисело мляко 0.1%

Обяд
Ябълка
Пилешко филе на скара
зеленчукова салата
1/2 чаша кафяв ориз

Следобедна закуска
ябълка
солети

Вечеря
Ябълка
Филе от хек на скара
Зелена салата

Изводите за всяка диета с ябълки е сравнително еднаква. Ако консумирате правилно количество протеини и имате добър приток на витамини вашето тяло ще ви се отплати и ще постигнете отслабване с поне 2 килограма. Всичко зависи от вас правилното прилагане на всяка диета е важно!

Ябълкова диета за отслабване

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване