forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Премахване на паласки с упражнения
uprajneniqПаласките или наричани от повечето хора любовни дръжки са нежелание от повечето жени. Те се появяват дори при момичета, които нямат проблеми с килограмите. Започнат ли да се появяват паласки обаче е нужно да се вземат спешни мерки, защото борбата с тях е безмилостна и жестока.

Какво са паласките

Паласките представляват мастно натрупване, това е резервен склад за енергия на организма. При повечето жени заедно с паласки се натрупва и излишно количество мазнини в корема, бедрата и дупето, но при някои късметлии мазнини се натрупват само в областта на паласките.

Премахване на паласки

Няма да ви лъжем и да ви кажем, че след ден или два вие ще премахнете паласките. Напротив борбата с мазнините е изключително трудна и трябва да се води системно за да има видими резултати. Обикновено намаляването на паласките става след около 30 ден, а пълното премахване става в рамките на 90-100 дена. Не се отчайвайте!

Упражнения за паласки

Аеробните или наричани още кардио упражнения са най-добри за премахването на паласки. Освен това с помощта на аеробните упражнения ще може да отслабнете с няколко килограма, ако имате разбирасе нужда.

Тичане – най-ефективното упражнение. Изпълнението му може да става както във фитнес залата така и на открито.
Скачане на въже – може във фитнес залата, може и в домашни условия.
Коремни преси – изпълнявайте ги със странични екстенции.

Правете тези упражнения 5 дена в седмицата и ще кажете сбогом на паласките! За по-бързи и добри резултати може да приложите и диета.

Премахване на паласки

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване