forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диета за отслабване с кисело мляко и банан

otslabnae s bananВ днешната статия ще ви представим една не само полезна диета с която ще може да постигнете отслабване с 2 килограма само за 5 дена, но самата диета за разлика от останалите е много вкусна. Тази диета се спазва лесно и бързо става любима диета на много жени и мъже.


Диета с кисело мляко и банан е полезна

Както знаете банана е един живителен цитрусов плод, който съдържа богат комплекс от витамин и минерални вещества. Освен това този плод е един от най-хубавите плодове за закуска, защото ви зарежда с енергия – съдържа 23 гр. въглехидрати в 100г. банан.
За киселото мляко няма просто, защо да говорим на дали има човек да не знае за млечно киселите бактерии в киселото мляко и ползите за храносмилателната система. Може би по-малко от вас знаят, че в киселото мляко се съдържа белтъка казайн, който е с бавно усвояване и осигурява дълготраен приток на белтък през целия ден.

Диета за отслабване

Диетата се прилага 10 дена в края на диетата би трябвало да сте отслабнали с поне 2 килограма. Спазва се един и същи хранителен режим през 10 дена. Може леко да ви отекчи този монотонен режим на тази диета, но ви гарантирам, че е много полезна!

Закуска – кисело мляко 400гр. 0,1%  масленост + 1 банан
Обяд – През ден се редуват – пилешки гърди на скара/ рибено филе най-добре хек
Следобедна закуска – два банана
Вечер – пилешка пържола, салата от извара

Между всяко ядене в тази диета трябва да има поне 4 часа, за да може организма да свикне да усвоява максимално всички хранителни съставки. Препоръчително е киселото мляко в тази диета за отслабване да е с масленост 0,1%, по време на цялата диета се приема повишено количество течности, ако усетите силен глад може да пиете пилешки бульон, а след края на тази диета е добре да не преминавате веднага към нормално хранене.

 

Диета за отслабване с кисело мляко и банан

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване