forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диета за отслабване с мандарини
мандариниМандарините са един страхотен плод и въпреки че са страшно сладки те не съдържат много въглехидрати, което ги прави идеална храна във всяка диета за отслабване. Тази диета, която ще ви опишем в седлващите няколко реда е подходяща за млади жени на възраст между 23-28 години. Имайте предвид, че ако сте бременна или кърмачка тази диета за отслабване не е подходяща за вас.

Диета с мандарини

Самата диета се прилага четири дни. Като с помощта на тази диета ще успеете да отслабнете с около 2 килограма. Но освен това ще подхраните организма си с важни минерали и витамини.

Хранителна стойност на мандарините

Както споменахме вече мандарините са подходящи за диета защото в 100гр. мандарини се съдържат едва 8гр. въглехидрати, 0гр. мазнини и 1гр. белтък. Във всеки 100 грама мандарини се съдържат 35 калории.

Отслабване с мандарини

За целите на нашата диета е добре да се запасите с мандарини, на ден ще са ви нужни около 4 килограма като ги разпределяте на равни порции по 1 килограм. И се ядат в следните диапазони по-малко, а не всичките на веднъж. Най-добре за целите на тази диета за отслабване да се ядат по 3-4 мандарини в рамките на 20-30 мин. Имайте предвид, че има мандарини с различна големина.

До 10.30 часа – 1кг. мандарини
До 12.30 часа – 0.5кг. мандарини
До 14.30 часа – 0.5кг. мандарини
До 18.30 часа – 1кг. мандарини
До 20.30 часа – 0.5кг. мандарини
До 22.00 часа – 0.5кг. мандарини

През деня е препоръчително да се изядат поне 3 кофички кисело мляко по 400грама. Тъй като нашата диета е за отслабване е най-добре да е с 0.1% масленост. Ако изпитате остра нужда да хапнете нещо може да си позволите до 200гр. пилешко филе на ден!

Диета за отслабване с мандарини

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване