forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Прясно мляко за здраве, ама какво мляко
Здравословни храни
prqsno mlqkoМлякото е един от здравословните продукти, който се препоръчва за млади и стари. Млечните продукти са ценен източник на калций който заздравява кожата, магнезий който помага за възстановяването на мускулите и не на последно място млякото е ценен източник на протеини, но защо тогава има толкова голямо разнообрази от различни видове млека и всяко едно с различна масленост какво е това и кое от тези млека да изберете, ще научите ако прочетете цялата статия.

Прясно мляко 2% масленост

Това е може би най-широко разпространеното мляко. То се използва при балансирано хранене. Маслеността при прясното мляко показва колко грама мазнини се съдържат в 100милилитра продукт. Прясното мляко с 2% масленост е подходящо за ежедневна употреба както за малки деца така и за възрастни хора. Имайте предвид, че прясното мляко е лечебен продукт и е добре всяка сутрин да започвате деня с една чаша мляко.

Прясно мляко 0,1% масленост

Това мляко се получава обикновено чрез процес на обезмасляване при него мазнините са намалени до минимум, но този процес засяга само мазнините и в млякото се запазва пълното наличие на протеин. Този вид прясно мляко се пие предимно от жени, които искат се опитват да отслабнат или от мъже които посещават редовно фитнес залата.

Прясно мляко 3,6% масленост

Това прясно мляко по-принцип се води най-качествено. Би трябвало да се добива от специални породи крави, които дава прясно мляко с тази масленост. Изключително полезно мляко, ако сте решили да правите сирене, кашкавал или друг млечен продукт. Хранителните му стойности също са високи, но ако имате афинитет към натрупване на мазнини не ви препоръчвам да включвате това мляко в ежедневната си диета.

Прясно мляко

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване