forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диета и мазнини
Здравословни храни
dietiПри прилагането на различни видове диети се говори, че трябва да се избегнат всички видове мазнини и процентния прием на мазнини в дадената диета да клони към 0.  Това обаче показва невежество или по-скоро не сериозност на източника на диетата и ви съветваме в никакъв случай да не използвате подобни диети защото по-скоро биха ви навредили от колкото да ви помогнат да редуцирате или да задържите теглото си.

Мазнините се поделят на два вида наситени и ненаситени.

Ако не се чувствате добре по време на своята диета, то не забравяйте – мазнините са изключително полезен продукт за човешкото тяло и колкото и да се стараете да ги ограничите с цел да намалите килограмите си, то не подценявайте и техният прием.

Важното при приема на мазнини е да се осъзнае, че не е важно техният прием да бъде прекратен изцяло, а по-скоро да се намери стабилният баланс. Мазнините спомагат за доставянето на енергия, разграждане на някои витамини, а също така и за приятният вкус на храната. Специфичната част е просто да се намери точната линия, която казва – достатъчно.

Опитайте се да приемате предимно, полезните мазнини за сметка на тези, които не се разграждат толкова бързо. За да намалите приемът на тези мазнини, можете да използвате маргарин вместо масло например. Трябва да вземете предвид и това, че полезните мазнини поддържат нивото на холестерола ви по-ниско сравнено с това, което се случва, когато приемате трудно разградилите им събратя.

И все пак винаги внимавайте да не прекалите с мазнините, колкото и да е безвкусна храната без тях, то режимът си е режим и трябва да бъде спазван, поне докато постигнете търсеният ефект, а след това можете да си позволите малко и от тях, но нека бъдат наистина малко.

Диета и мазнини

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване