forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Корем, защо се образува?
Здравословни храни
korem-zasto-se-obrazuvaМоже би много жени и мъже си задават този въпрос. Образуването на корем е естествен процес той се получава в резултат на получаването на по-голяма енергина субсидия от тази която организма може да изразходи в ежедневието си в резултат на което, тази енергия трябва да бъде съхранена. Едно от резервните хранилища за енергия на организма това са мастните натрупвания в областта на корема, дупето и бедрата като това е в особена сила за жените.

Храни които оформят корем
Ако искате да имате корем или искате да го запазите ви препоръчваме да си хапвате храни богати на мазнини, ако обаче сте решили, че искате да премахнете корема ще ви е нужно да се ограничите от следните няколко храни:
Луканка – съдържа 40% мазнини
Кашкавал и пармезан – 30% мазнини
Сметана – между 20 и 30% мазнини
Сланина – 99% мазнини
Свинско – 35% мазнини
Зехтин и олио  - 100% мазнини
Сирене чедър – 35% мазнини

Към храните които трябва задължително да изключите това са чипс, ядки от вида на фъстъци и семки, ако искате да свалите корема трябва да премахнете от менюто си всички закуски за бързо хранене, ограничете консумацията на хляб.

Напитки които водят до получаване на корем
Тези напитки които са изброени водят до образуване на т.нар. бирено коремче, ако искате да имате красив плосък корем ви препоръчваме да ограничите следните напитки:
Газирани напитки особено кола
Бира
Високо алкохолни напитки – ракия, водка
Изключете сладки алкохолни напитки като различните видове ликьори.

Ако вече имате корем  и искате да го свалите освен диета ще вие нужно да спазвате определена програма включена упражнения за корем!

Имайте предвид, че корема е чувствителна област и характерното за нея е че лесно се трупат излишни мазнини в корема, но много трудно се свалят!

Корем

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване