forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диета с червено цвекло
cherveno cvekloЧервеното цвекло е изключително полезно за здравето на нашето тяло и консумацията му осигурява мощен приток на витамини и минерали. Консумацията на червено цвекло в специален режим (диета) спомага за възстановяване на организма след изтощение, помага на косата да се възстанови, да расте по-бързо. Спазването на диета с цвекло ще помогни кожата ви да сияе, а при прилагането на правилни упражнения с помощта на червеното цвекло ще може да се борите успешно с целулита.

Какво съдържа червеното цвекло

Ако трябва да сме конкретни в 100гр. червено цвекло се съдържат околоoĸoлo 87 гp вoдa, 1.7 гp пpoтeини, 0,1 гp мaзнини, oĸoлo 9.5 гp въглexидpaти и зaxapи, oĸoлo 1 гp цeлyлoзa. Разбира се тези стойности са ориентировъчни.

В червеното цвекло са установено и голямо изобилие от витамини не може да не споменем за Витамините от група Б, които изобилстват. При правилна диета с червено цвекло ще осигурите максимални и пълноцени дози от витамин Б1, Б2, Б3 витамин Б6 и витамин PP.
От витамините голямо количество във червеното цвекло се среща и витамин C.
Наличието на антиоксиданти прави този зеленчук перфектен.

Диетата която ще ви я предложим е с консумацията на червено цвекло два пъти на ден.
Първо се започва сутринта на гладно се пие една чаша прясно изцеден сок от червено цвекло. Това е идеален начин да слънчево започване на деня.

Втората консумация е вечер. Добре е да е преди 20.30ч. хапва се салата приготвена от зеле, червено цвекло и моркови. Трите съставки са добре нарязани на дребно. За салатата може да използвате зехтин, а за красота една маслинка в центъра.

Тази диета с червено цвекло е много полезна и я препоръчвам на всички!

Червено цвекло

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване