forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диета с ябълки за корем
qbylkiКорема е една от най-трудните области за отслабване поради тази причина е необходимо съчетанието между подходяща диета за корем и ефективни упражнения за горене на мазнини. Обикновено упражненията за корем са ясни това са кардио упражнения съчетани обикновено с коремни преси за оформяне на красива преса. Проблемна е диетата за корем и обикновено много хора си мислят, че само с упражнения бързо и ефективно ще оформят коремна преса или т.нар. плосък корем.

Диета за корем

Сред множеството диети за корем решихме да се спрем на една лично според нас най-ефективната, но коя диета е най-подходяща е строго индивидуално. Повечето хора сами усещат, коя е най-подходяща. За тази диета с ябълки за сваляне на корем не съм чул недоволен човек. И като казвам човек не говоря само за жени, но и за мъже.

Самата диета жъни успех, защото е проста, но много ефективна. Прилага се само 3 дена, което я прави подходяща дори и за хората, които не са свикнали на тежки диетични режими. По правило е проста, защото само три дена не се приемат белтъци и според повечето диетолози това не би довело до отслабване на организма.

Диета с ябълки

Ето я и самата диета – в рамките на три последователни дни (разбирайте цели 78ч.) се консумират само ябълки. Количеството ябълки е неограничено и могат да се консумират пресни, на ошав, смлени на каша, настъргани и прочие. Може да използвате малки количества мед и канела, които също имат силата да помогнат на организма ви в целта отслабване в корема. Единствено орехите са разрешени да се ядат при тази диета по времето когато нямате под ръка ябълка или искате някакво разнообразие през тази диета.
Друг продукт, който може де се консумира само на закуска и без нищо друго е кисело мляко и то масленост не повече от 2%.

Диета с ябълки за корем

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване