forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диета за отслабване в корема
otslabvane v korema
Много от жените особено след като минат 25 години се оплакват от един и същи проблем появата на корем. В много от случаите всичко останало при тези жени е наред - нямат наднормено тегло, нямат нужда да отслабват, нямат голямо дупе, но се появява корем.

Около 80% от причината за появата на корем е неправилният хранителен режим, който имат жените, за да се справят и стопят мазнините в корема ще им е нужна специална диета за сваляне на корем. Освен това тази диета за корем е добре да се съчетае и с упражнения за корем както и специален набор от упражнения за неговото стягане.

Важно е преди всичко да изясним защо се трупат мазнини. Отговорът е много прост, когато приемаме повече енергия от колкото ни е необходима нашия организъм я складира под удобна за по-късно ползване, а именно под формата на мазнини. Най-удобните депа за натрупване на тези мазни са корем, бедра и дупе. Именно поради тази причина при неправилно хранене, което приема повече калории от необходимото, води до образуването на корем.

Диета за отслабване в корема

Ако сте решили наистина да се борите с тлъстините в корема и искате да отслабнете то ще трябва да се лишите за дълъг период от време от някои любими храни.

На първо място, за да постигнете отслабване в корема, ще е нужно да се откажете от консумацията на хляб и други тестени изделия (пици, хамбургери, тостери, банички и т.н.). Тестото е най-големия враг на красивата фигура и най-добрия приятел на добре оформения бирен корем. Тестото е високо енергийна храна, тя е богата на въглехидрати, а много често (примерно баничките) се приготвя в голямо количество мазнини, което допълнително води до натрупването на мазнини.

Ако сте решени да отслабвате в корема ще е нужно да се откажете от газирани напитки и преди всичко колата. Която не е полезна за зъбите, червата, а и каквото да си говорим е високо енергийна напитка. Също така е добре да пиете кафето си без захар. Това ще намали приема ви на калории (енергия) и ще доведе до истински ефект на отслабване в корема.

Чипс и други картофени изделия също не са предпочитани в диетата за отслабване в корема. Причината е че картофите са богати на нишесте. Нишестето е вид захар. То води до силно повишаване на енергията в организма!

Тези храни лесно могат да бъдат заменени с други не по-малко вкусни и приятни за консумиране. Примерно колата може да бъде заменена със студен чай или минерална вода. Баничката с плодова салата, а чипса и други залъгалки със бадеми, орехи или лешници. Шоколада може да се замени или с черен шоколад или с мед.

Хранителния режим при сваляне на корема е тежък. Той трябва да бъде с намален приема на калории, това е единственият път за отслабване в корема. Друг начин е да повишите физическата активност на организма си, което ще доведе също до дефицит на енергия и отново ефект на отслабване.

Отслабване в корема

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване