forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за дупе
dupeЕдна от най-важните части на тялото за всяка жена е областта на дупето. За да бъде винаги стегнато то дупето трябва да се поддържа. Освен със строги диети, които да не допускат натрупването на мазнини, за да бъде обаче стегнато дупето освен диета ще Ви е необходимо да изпълнявате поне веднъж седмично упражнения за дупе.

Упражнения за дупе


Първо упражнение за дупе

Легнете по гръб, поставете ръцете на дължината на тялото, разтворете краката и свийте колената.
Повдигайте таза нагоре, след това го отпуснете на долу. Ще усетите стягане на мускулите в областта на дупето, но освен това ще стегнете мускулите и на корема и бедрата. Добре е да направите поне 20 повторени, без да докосвате земята. Сериите е добре да са поне 3 пъти.

Упражнения за дупе две

Застанете на колене, краката леко разтворени. Протегнете ръцете наред, сядайте постепенно на петите, като стягате мускулите на таза и корема. Упражнението освен ще ви помогне да си стегнете едни от най-проблемните области на тялото - паласки, корем и дупе. От това упражнение направете също 20 повторения и 5 серии.

Упражнения за дупе три

Застанете на колене, ръцете са върху пода.
Повдигнете единия крак, назад обтегнат, след това го сгънете, като пръстите сочат нагоре.
Изпълнете движенията с изправен крак, после 10 пъти сгънете крака и го върнете в изходно положение.
Изпълнете 2 пъти.

Тези упражнения са лесни и могат да се изпълняват в къщи, което ги прави удобни и практични. Пътя към малкото и стегнато дупе е ясен въпроса е Вие дали ще имате смелостта и куража да спазвате тази упражнения за дупе всеки ден в рамките на поне 2 месеца.

Упражнения за дупе

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване