forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диета със сини сливи
сини сливиСини сливи

През есента се наблюдава оскъдица на плодове по нашите ширини, поради тази причина трябва максимално да се възползваме от това, което ни дава природата. Диетата със сини сливи е един прекрасен начин да наваксаме с витамините и да подобрим килограмите си. За 3 дневна диета със сливи може да свалим около 2 килограма.

Сините сливи са полезни

Сините сливи са не само много вкусен есенен плод, но и много полезен. Съдържанието на хранителни вещества в 100г. сливи е следното

Минерални вещества
Желязо - 16мг.
Калий - 900мг.
Калций - 80мг
Желязо - 21мг.

Хранителни вещества
белтъчини 0,85%
захари 9%
мазнини - 0
витамини В1, В2, РР, С 10 мг %

По-голяма част от плода на синята слива е вода приблизително около 89% от нейното тегло.

Сините сливи широко се използват и като сушени. При сушените сливи, количеството на водата е много по-малко и се увеличава стойността на захарите.

Сините сливи са полезни при авитаминози и анемии. При стомашно чревни заболявания също са незаменим помощник. Изключително полезни са в диети за отслабване, тъй като са богати на много необходими за човека вещества, а от друга страна имат разслабително действие.

Диета със сини сливи

В рамките на 2-3 дена хората, които са решили да се подложат на диета със сини сливи ядът само сливи (сутрин може и една филия пълнозърнест хляб). Количеството на сливите, което може да се изяде е практически неограничено, но ви препоръчваме да не консумирате повече от 2кг. сливи на ден.

За целта на диетата разпределете количеството сливи за целия ден. Най-добре е по 5-6 сини сливи за всяко хранене. Най-добре е да хапвате сливи на всеки кръгъл час. По този начин няма да усетите глад. Последното ядене от диетата е в 22ч.

По време на диетата между две хранения е добре да се пие много вода това допълнително ще подтисне чувството за глад.

Диета със сини сливи

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване