forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване с круши
krushi dietaПрез есента един от най-сладките плодове това е крушата. Въпреки, че съдържанието на захар в нея е високо крушата е един много подходящ плод за прочистване на организма от токсини и отслабване с 1-2 килограма за няколко дена.

Преди всичко е добре да знаете, че крушата спомага за повишаване на имунитета. Тя е един от родните плодове с най-високо съдържание на витамин C, освен това крушите спомагат при различни стомашно-чревни инфекции. Подобряват симптомите при високо кръвно и не на последно място една от най-добрите диети за отслабване е именно с круши.

Диета за отслабване с круши


Тази диета за отслабване се прилага не повече от четири дни. Причината за това е силното слабително действие, което причиняват крушите. През четирите дена от диетата се консумират само круши и нищо друго. Консумацията на круши може да достигне до 3кг. при хората, които не могат да издържат на нисък прием на храна. Не се притеснявайте тези количества ще напуснат организма ви.

Количеството круши за дадения ден се разпределя равномерно, като храната се приема на всеки кръгъл час. Диетата за отслабване започва с прием на храна в 9ч. и завършва с последно ядене в 22ч. Между всяко хранене се препоръчва консумацията на течности. Когато сте на диета под течности не разбирайте газирани напитки, а билков чай, минерална вода и плодови сокове.

В края на четвъртия ден от диетата организма ви ще се е прочистил от токсини. Ще сте отслабвали с поне 2 килограма, ще бъдете заредени с енергия и желание за живот. Препоръчваме ви да опитате тази диета, но не прекалявайте!

Отслабване с круши

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване