forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване в жегите

otslabvaneЛятото е най-подходящия сезон за отърваване от излишните килограми. През този сезон са на изобилни плодове и зеленчуци родно производство. Цената им също е ниска, което ги прави един от най-силните инструменти, когато сме си поставили за целта - отслабване.

 

През жегите човек освен, че изпитва глад изпитва и жажда. Както знаем минералната и чешмяната вода не съдържат никакви калории ето кое ги прави перфектния инструмент за отслабване. за да засилите обаче отслабващия ефект. Винаги щом сте жадни вместо да пиете вода може да пиете чай за отслабване. Но помнете проверете дали чая не е антидиотритик. Ако е такъв той може да бъде опасен за вашето здраве ако прекалявате разбира се.

 

През лятото заложете на домати и краставици

Ако наистина искате да отслабнете тези два зеленчука са идеални. Кой не обича шопска салата? когато правите тази салата обаче не бива да използвате олио все пак броим калории. По време на летните жеги не и да хапвате и хляб. Общо взето ако искате да отслабвате трябва да направите вашата диета за отслабване само със зеленчуци. Няма да е лесно, но със сигурност ще е полезно. Ето какво количество може да си разпределите да хапвате във вашата диета всяка седмица.

 

Зеленчуци във вашата диета за отслабване

Домати - 7 килограма

Краставици - 5 килограма

Зеле - 4 килограма

Тиквички - 2 килограма (само варени)

Картофи - 4 килограма (само варени може и печени, но не се препоръчват)

Моркови - 1 килограм

 

Плодове във вашата диета за отслабване

Ябълки - 4 килограма

Портокали - 4 килограма

Диня - колкото ви се яде

Пъпеш - 1 килограм

Банани - 1 килограм

 

Не забравяйте, че това е седмична дажба. Направете си така сметките, за да не остават дни през които да изпитвате вълчи глад, а в други да се наяждате като вол. От личен опит ви препоръчвам първите два дни във вашата диета за отслабване да приемете по-малко храна. Все пак организма има нужните запаси и след това леко да увеличавате дажбите. С тази диета аз свалих около 4 килограма миналото лято предполагам, че и на вас ще помогне!

 

Отслабване

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване