forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Хранителните добавки не помагат
otslabvaneМного жени искат да отслабнат бързо и лесно и за целта използват различни вълшебни хапчета, които им обещават 20кг. само за един месец. Много от тези жени се водят от искрено и чисто желание, но биват подведени от нечестни хора водени от желанието да забогатяват.

Хранителните добавки в историята

Ако трябва да сме честни хранителните добавки се използват от стотици години от човечеството. Първите сведения за използването на хранителни добавки това е маята за подкваса на хляб. Маята съдържа дрожди. Друг пример за хранителни добавки това е суроватката, която се е използвала от нашите прадеди като допълнителен източник на протеини.

Популярността на хранителните добавки

Хранителните добавки са най-широко използваното изкуствено или естествено придобито вещество. Съмнявате ли се? Ето ще го докажем и при вас! Вие сте вземали хранителни добавки. Витамините също са хранителни добавки, а в днешно време почти няма човек, който да не е пил витамини. Популярността на хранителните добавки започва през 1955г., когато те са масово използвани в полуготовите храни за подобряване на техните качества.
В България масовото използване на хранителни добавки започва преди 5 години. Най-популярни днеска са хранителните добавки за мускули и хранителните добавки за отслабване.

Въпреки, че и двата продукта са хранителни добавки то има съществени разлики при тях. Обикновено почти всички хранителни добавки за мускули имат много добър ефект. Те покачват значително мускулната маса. За приготвянето им се използва сурватка или дрожди. Те съдържат белтъци в пречистен вид, които се усвояват от организма лесно.

Хранителните добавки за отслабване от своя страна обаче не са толкова ефективни. Причината за това е, че много от собствениците на интернет сайтове изнамериха малки фирми с некачествени стоки произвеждащи продукти за отслабване. Те вкараха тези стоки на българския пазар и днеска е залято с хранителни добавки менте!

Хранителни добавки

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване