forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване за теб
otslabvaneВсеки иска да отслабне с 2-3 килограма и ако е възможно това да се случи още днес. За съжаление обаче процеса отслабване не е толкова скоростен. Бързото отслабване най-често е в резултат на загуба на вода и тези килограми се възстановяват след ден два. За да отслабнем наистина е необходимо да задържим килограмите си в определена норма, за дълъг период ето това е трудна задача!

 

Каква диета да избера

Всеки от нас му се е налагало да се рови из интернет и да търси най-подходящата диета за него. И като намери някоя диета там пише, че е най-подходяща точно за него. Истината обаче е друга. Има различни диети за отслабване. Едните са на базата само на плодове, други на зеленчуци, а трети допускат похапването на всички видове храни с изключението на хляб, тестени изделия и свинско месо. Лично аз предпочитам последната диета за отслабване, която съчетава в себе си най-подходящите хранителни вещества разпределени по правилен начин в денонощието.


Освен доба диета има и други задачи, които е добре да успеете да изпълните, за да постигнете заветната цел – ОТСЛАБВАНЕ

 

Упражнения за отслабване

Представете си, че сте имали едно достойно коремче, с помощта на диетата вие отслабвате съответно горите и мазнини корема се прибира, но кожата не е толкова бърза, за да може да се прибере. Ако отслабвате само с помощта на диета то кожата ви в чувствителните зони като корем, бедра и дупе ще увисне, което от своя страна не е красива гледка. За да избегнете това е необходимо докато сте на диета да изпълнявате и упражнения за отслабване. С тях не само, че слабеете по-бързо но и стягат тялото ви цялостно. Препоръчвам ви аеробни упражнения – скачане, тичане, каране на колело и прочие.

 

Това за мен е най-ефективния начин с помощта на който и вие ще успеете да отслабнете и не само това, но и ще задържите килограмите си в нормите.

Отслабване

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване