forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

5 лесни начина да се придържате към вашата диета
Здравословни храни

dieta1. Имайте винаги, където и да отидете нещо диетичо за хапване под ръка. По този начин няма да бъдете изкушени да ядете нещо висококалорично между основните си хранения и така да съсипете диетата си в която сте вложили толкова много усилия.


2. Сложете някакъв плод, който периодично подменяйте в жабката на колата си и така няма да се изкушите  да си поръчате нещо изключително висококалорично от някое заведение за бързо хранене, докато сте попаднали в задръстване например.

3. Хранете се три пъти дневно за да се усвоява храната максимално добре от вашият организъм. Препоръчват се храненията да стават в 7:00 часа, в  12:00 часа, а вечерята да е малко по-ранна  – около 18:00 часа. Можете да похапвате малки закуски в 10 часа сутринта и 3 часа следобед, ако мислите, че сте на предела на силите си, но не прекалявайте, защото това може да ви струва скъпо.


 4. Опитайте се да се храните балансирано – месо, зеленчуци и/или плодове и избягваите трудно-разградимите мазнини(не всички мазнини са вредни, все пак те са полезни за човешкото тяло).


5.Планирайте, Планирайте, Планирайте – ако знаете къде ще сте утре по това време, вероятно ще знаете и с какво ще се храните, а контролирането на този фактор ще спомогне за това, да се придържате стриктно към вашата диета.

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване