forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диета с ягоди за гладници
 qgodiЕто, че вече на пазара ягодите по-поевтиняват, а съвсем скоро и домашните ще узреят и ще станат годни за консумация. Както всички знаем ягодите не траят много дълго и имаме само около 2-3 седмици за да си направим една хубава диета с ягоди.

 

С какво ще ни помогне?
Ягодите са много полезни плодове. Изключително богати на витамин C а както знаем всички през пролетните месеци е наложително да се приема по-голямо количество витамини за да не изпадаме в пролетна умора. Освен това в ягодите се съдържат специални алкалоиди които спомагат за вталяваното на тялото. Съдържанието на въглехидрати е високо, но както пише във всяка книга за здравословно хранене плодовата захар е полезна и се различава коренно от вредната кристална захар.

 

Диета с ягоди

Има различни стратегии за прилагането на тази плодова диета.

 

-          единият от вариантите на диета с ягоди е да се консумират по 1.5кг. ягоди на ден като консумацията им се ограничава до четири  хранения на ден като последното задължително е в 19ч.

-          Друга стратегия за прилагането на ягодова диета е консумацията на колкото си искаме ягоди на ден в рамките на 6 дена.

-          Друга много добра идея е комбинирането на ягодите с други плодове и храната се приема под формата на плодова салата. Много си ходят ягодите с банани, череши и киви. Това е добра идея за съчетанието на тези плодове.

 

С помощта на тази плодова диета с ягоди само за една седмица може да свалите около 1-2 килограма. За съжаление тази вкусна диета може да бъде приложена за много кратък период, защото ягодите в градините бързо презряват, а след като им презреят родните, вносните много бързо презряват.

 

Диета с ягоди

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване