forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Ябълкова диета

qbalki dietiАко искате да сте във форма тогава добре е да сте на ябълкова диета поне един път месечно. Причината да предпочетете ябълкова диета пред всички останали е това, че ябълките са ценен плод, в който се срещат всички необходими за организма вещества без мазнини обаче. Идеален плод за диета която ще ви държи във форма и ще ви поддържа килограмите. Ябълките са богати на витамини и минерали, а не е и за подценяване съдържанието на фолиева киселина, захар и пектин в ябълката.

 

Варианти на ябълкова диета:

В рамките на практиката на много хора прилагащи ябълкова диета са се изградили леки различия в начина на прилагане на диетата.

Ябълкова диета вариант 1

Един от най-популярните варианти на тази диета е да се ядът ябълки през целия ден, като винаги когато изпитаме нужда да си похапваме от този вкусен плод. Докато похапваме ябълките не трябва да забравяме и да консумираме голямо количество течности! Течностите са важни за тази диета може да се пие вода, чай или натурален сок.

Ябълкова диета вариант 2

Една доста популярна ябълкова диета най-вече в северозападна България е хапването на една ябълка 6-7 пъти дневно като с това се пие и по една чаша айран.

Трети вариант на ябълкова диета
В Стара Загора е по-популярен следния вариант. 1,5 кг. ябълки се разпределят в 4 хранения. И се изяждат за един ден тука не е задължително да се приема допълнително течности!

Седмична ябълкова диета


- 1 ден - 1 кг ябълки.
- 2 ден – 1,5 кг ябълки.
- 3 ден - 2 кг ябълки.
- 4 ден - 2 кг ябълки.
- 5 ден - 1,5 кг ябълки.
- 6 ден - 1 кг ябълки.
- 7 ден - 1 кг ябълки.

Не забравяйте, че е препоръчително да прилагате плодови диети най-много 7 дена в рамките на един месец.

Ябълкова диета

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване