forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване с вода

vodaЖивота се е зародил във водата, след като го е напуснал от външна среда на живот се превръща във вътрешна. И днес никой не може да живее без вода нито хора, нито животни, нито растения! Ежедневния прием на вода е задължителен за всеки човек само 2-3 дена без прием на вода и човек загива. Нещо обаче което малко хора знаят, че водата е едно много добро средство за отслабване. Ако сте решили да стопите килца няма по-добро средство от това!

 

Диета за отслабване чрез водата се базира на приема на големи количества вода. Според много хора този вид диета за отслабване е измама, според други е истинско вълшебство. Ние няма да вземем страна по-въпроса, но ще ви представим както плюсовете на този вид диета за отслабване така и минусите.

 

Отслабване с вода

Водата е основен разтворител в организма и според литератури данни няма вещество, което да не се разтвори във вода въпросът е просто колко дълго трябва да престои. Поради тази причина някои диетолози казват, че натрупването на излишни килограми е в резултат на неправилно разграждане на храната. Диета за отслабване с вода се базира на изпиване на около 3лв. течности. Не е задължително да е само вода, може да бъде чай или натурален сок. Този вид диета за отслабване не ограничава хората в определен хранителен режим или ограничаване на храните. Разбира се не може да ядете пасти по цял ден и да очаквате да отслабнете.

 

Недостатъци на отслабване с вода

Лица над 20 години ежедневно трябва да изпиват минимум по 2л. вода дали ще е три не е от съществена разлика, поради което много от специалистите казват, че това не е диета за отслабване, а по-скоро диета за правилен живот. Въпреки това тази диета за отслабване с вода не крие никакви рискове за здравето на хората, напротив кара ги да приемат нужното количество течности!

 

Предимства на отслабване с вода

Приемането на топла вода сутрин по една чаша стимулира по-доброто храносмилане и задейства ензимите. Приемането на големи количества вода ще доведе до краткотрайно усещане за ситус в резултатна, което няма да консумирате голямо количество храна, но голямото количество вода в организъм ще ви накара да посещавате тоалетна по-често.

 

Диета за отслабване с вода

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване