forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване с упражнения
uprajneniqМного от жените се опитват да отслабнат с различни хапчета или различни диети, истината за отслабването обаче е много по-различна, ако искате да отслабнете и да свалите 5-6 килограма за месец то ще трябва да смените начина си на живот. Да сте виждали активен спортист, който да е с наднормено тегло. Отговора за много от вас е ясен разбира се, че не сте виждали.

Това е и отговора за ефективно отслабване, ще трябва да започнете да тренирате или ако не точно тренировки то да увеличите ежедневната си мускулна активност. Ето ви и няколко идеи:

Ходете на работа пеша: Ако вашата служба се намира на 3-4 км. от вашето жилище, какво по-добро решение от това да зарежете колата и да вървите пеша на ден това са около 6-8км. или изгорени около 300 калории равняващи се на едно парче торта, ако все още това не ви стига ето и още един интересен начин да сваляте килограми и да отслабнете.

Качвайте стъпалата: ако живеете на петия етаж ще има да изкачите около 150 стъпала и да слезете по още толкова, ако поне 3 пъти на ден излизате от вашето жилище и използвате стъпалата вместо асансьора ще губите още около 300 калории. Така общия обем изгорена енергия стана 600 калории.

Отслабване с тичане

това е друг трик който успешно ще гори въглехидрати от местата, които искате, а именно бедра, корем и дупе. Не подценявайте този метод за отслабване с негова помощ за един избягван километър горите по 150калории, колкото повече тичате толкова по слаби ще ставате.

Единствения недостатък на тези упражнения за отслабване е, че изискват воля! Но перфектното тяло никой не го е постигнал лежейки и чакайки поради тази причина изгасете компютъра и се запътете към най-близкия стадион!

Отслабване с упражнения

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване