forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диети за отслабване
Как да изчислим калориите по време на диета
Диета

kaloriiЕнергията, която приемаме се измерва в калории или по-точно в килокалории (1000 калории = 1 килокалория). Често използваме терминът калория вместо килокалория, но това се подразбира от контекста.

 

Всъщност калориите и килокалориите са малко стара мерна единица за енергия, като от 20 години се опитват да се наложат нови такива като джаул и килоджаул (1калория =4.185 джаула). Ако дневният ви прием на енергия е да кажем 2000 килокалории, то това в джаули ще рече 8370 килоджаула или 8,4 мегаджаула.

 
Отслабване за теб
Диета
otslabvaneВсеки иска да отслабне с 2-3 килограма и ако е възможно това да се случи още днес. За съжаление обаче процеса отслабване не е толкова скоростен. Бързото отслабване най-често е в резултат на загуба на вода и тези килограми се възстановяват след ден два. За да отслабнем наистина е необходимо да задържим килограмите си в определена норма, за дълъг период ето това е трудна задача!
 
5 лесни начина да се придържате към вашата диета
Здравословни храни

dieta1. Имайте винаги, където и да отидете нещо диетичо за хапване под ръка. По този начин няма да бъдете изкушени да ядете нещо висококалорично между основните си хранения и така да съсипете диетата си в която сте вложили толкова много усилия.

 
Диета за по-дълъг живот
Диета

dietaМоже би ви е направило впечатление, че има хора, които доживяват до дълбока старост, а някои дори надхвърлят 100 години, други хора от своя страна не успяват да видят своите внуци, до колко години ще живеем зависи от това какъв живот водим.

Много от лекарите препоръчват две основни неща, за да имаме дълъг живот в здраве и щастие. Тези две неща са активен живот и специален хранителен режим (диета).

 
Диета с доматен сок
Диета

sok ot domateДнеска, когато отидем на пазара търсим перфектният домат, голямо колкото женски юмрук и без излишни гънки. Малко хора обаче знаят, че истинският домат някога е било с размерите на ягода. Днеска тези форми са се запазили само в диви представители, които живеят на Канарските острови и Филипините. Останалите видове домати са резултат на селекции обогатяване, а днес дори и жертва на ГМО.

 
Диета с ягоди за гладници
Диета
 qgodiЕто, че вече на пазара ягодите по-поевтиняват, а съвсем скоро и домашните ще узреят и ще станат годни за консумация. Както всички знаем ягодите не траят много дълго и имаме само около 2-3 седмици за да си направим една хубава диета с ягоди.
 
Ябълкова диета
Диета

qbalki dietiАко искате да сте във форма тогава добре е да сте на ябълкова диета поне един път месечно. Причината да предпочетете ябълкова диета пред всички останали е това, че ябълките са ценен плод, в който се срещат всички необходими за организма вещества без мазнини обаче. Идеален плод за диета която ще ви държи във форма и ще ви поддържа килограмите. Ябълките са богати на витамини и минерали, а не е и за подценяване съдържанието на фолиева киселина, захар и пектин в ябълката.

 
« НачалоПредишна1112131415СледващаКрай »

Страница 12 от 15

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване